HP - Hewlett Packard - Partener strategic - CRESCENDO
16727
page-template-default,page,page-id-16727,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hewlett Packard

ACREDITARI HP

 • HP Accredited Systems Engineer
 • HP Accredited Integration Specialist
 • HP Accredited Sales Consultant
 • HP Accredited Presales Consultant
 • HP Master Accredited Systems Engineer
 • HP Accredited Platform Specialist
 • HP Certified Systems Administrator
 • HP Certified Systems Engineer

Parteneriatul cu HEWLETT PACKARD, cea mai mare companie de tehnologie din lume, dateaza de mai mult de un deceniu, timp in care echipa CRESCENDO a acumulat o experienta vasta, greu de egalat, in implementarea solutiilor hardware si software HP.

 

In calitate de HP Partner First Silver, detinem experienta si certificarile necesare pentru a va asigura accesul la cea mai avansata tehnologie si o recuperare a investitiei pe termen lung clara. Pe parcursul anilor, am dezvoltat o relatie de lucru foarte buna cu HP, pentru ca Dvs. sa beneficiati de solutia perfecta, conform cererii Dvs. si la pretul corect.

 

Cunostintele specialistilor nostri le permit sa conceapa si sa implementeze solutii adaptabile pentru a raspunde nevoilor companiilor ce activeaza in industrii diferite, iar Dvs. beneficiati de planificare, dezvoltare, intretinere si asistenta de inalta calitate sustinute de produsele si solutiile HP de clasa mondiala.

 

Prin capabilitatile trasferabile de la o solutie la alta si experienta acumulata in timp, inginerii si consultantii nostri acopera gama larga a portofoliului HP Hardware si HP Software, in verticale precum Industrie, Servicii Financiare, Telecom, Utilitati,  Institutii publice.

 

Specializarile HP Hardware obtinute de echipa noastra, sunt o dovada in plus ca echipa noastra detine un inalt nivel de expertiza. Totodata, ne pozitioneaza ca unul dintre cei cei mai pregatiti si mai calificati parteneri comerciali pentru a vinde si a asigura garantia marca HP si alte servicii, inclusiv serviciile din pachetul HP Care.

 

In plus, prin intrarea in programul HP – Service Intergrator (SVI), cel mai inalt nivel de colaborare dintre HP si parteneri, ce se adreseaza numai acelor parteneri care au competente dovedite si capabilitatea de a oferi servicii de suport pentru produsele software HP, va garantam ca detinem competentele, infrastructura si profesionalismul pentru a livra solutiile software HP in concordanta cu cerintele Dvs. de afaceri.

 

Astfel, Dvs. aveti acces la un portofoliu complet de solutii si servicii HP.

Acreditarile HP ale echipei CRESCENDO

 • HP Accredited Systems Engineer: Detinem educatia, experienta si acreditarile necesare pentru a crea, sustine si integra o solutie complexa la nivel enterprise – inclusiv platforma, sistemul de operare, de stocare, retelistica si componentele de optiune, pentru a rezolva nevoile afacerii Dvs.
 • HP Accredited Integration Specialist: Detinem experienta necesara pentru integrarea de platforme, sisteme de operare, componente de stocare si aplicare. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru design, suport si integrare a solutiilor specifice business-ului Dvs.
 • HP Accredited Sales Consultant: Specialistii nostri de vanzari detin cunostinte extinse privind liniile de produse HP astfel incat vor pozitiona si vor recomanda cu succes produsele si serviciile HP enterprise, care vor furniza solutia potrivita cu cerintele si nevoile Dvs. de afacerii .
 • HP Accredited Presales Consultant: Detinem expertiza in mediile enterprise de nivel mare pentru a crea si planifica solutii enterprise bazate pe tehnologii HP.
 • HP Master Accredited Systems Engineer: Profesionistii nostri detin expertiza de a crea, integra si sustine solutii complete, bazate pe cerintele de business ale clientilor nostri, care includ aplicatii, middleware, platforma, sistem de operare, stocare, retelistica si componente de optiune.
 • HP Accredited Platform Specialist: Furnizam mentenanta de hardware si suport cu scopul de a aduce hardware-ul la nivelul operational de fabrica.
 • HP Certified Systems Administrator: Detinem expertiza pentru a face instalari hands-on, configurari, administrarea si suportul solutiilor si/sau sistemelor de operare HP in mediile de retea. Avem capabilitatile de a implementa si administra sistemele de operare HP si solutiile complexe enterprise.
 • HP Certified Systems Engineer: Oferim instalare hands-on, optimizarea performantei, management si suport al solutiilor si sistemelor de operare HP in medii complexe enterprise.