Microsoft Unified Communication la Impact SA - Crescendo
16910
post-template-default,single,single-post,postid-16910,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Microsoft Unified Communication la Impact SA

Microsoft Unified Communication la Impact SA

In urma implementarii solutiei Microsoft Office Communications Server 2007 R2, dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor ia decizii mai rapide si beneficiaza de o reducere de pana la 50% a costurilor de deplasare si de comunicare, punand astfel bazele comunicatiilor unificate (Microsoft Unified Communications).

Situatia

In ciuda turbulentelor financiare care au afectat puternic sectorului imobiliar, Impact D&C S.A. a inregistrat in primele 6 luni ale anului 2009, o crestere a profitului brut cu 3% fata de estimarile facute la inceputul anului, ajungand astfel la 3,27 milioane lei. Totodata, compania si-a marit in aceasta perioada cota de piata si a urmarit continuarea lucrarilor la ansamblurile rezidentiale din tara, precum si obtinerea autorizatiilor necesare in al doilea semestru al anului pentru dezvoltarile din polii urbani Greenfield II si Dealul Lomb din Cluj Napoca.

Odata cu evolutia companiei Impact D&C S.A. ca dezvoltator major de investitii imobiliare, axat pe proiecte de amploare la nivel national, cresterea volumului de comunicare a devenit o realitate. „Aveam nevoie de o solutie care sa eficientizeze lucrul in echipa, o solutie de comunicatii care sa faciliteze audio si video conferintele.” afirma Aurelian Lungu, IT Manager Impact.

Solutia

Specialistii CRESCENDO, Microsoft Voice Partner, au implementat solutia Microsoft Office Communications Server 2007 R2. Initial, echipa CRESCENDO a implementat un pilot al produsului astfel incat membrii echipei Impact sa poata testa functionalitatile.

„Din colaborarile noastre trecute am reusit sa intelegem foarte bine nevoia de comunicare a echipei Impact D&C S.A. Le-am propus un mediu de testare al solutiei cu functionalitati precum Instant Messaging, Prezenta, Audio si Video conferinte, Remote desktop, Live Meeting. La sfarsitul perioadei de testare, Impact a luat decizia implementarii solutiei. Motivele sunt evidente.” povesteste Marius Turlea, Manager Advanced Software Infrastructure Solutions Team CRESCENDO.

Beneficii

  • Numarul deplasarilor a scazut cu 40% – 50%, la fel si costurile de transport si comunicatii.

Prin Office Communication Server 2007 R2 membrii echipei Impact comunica acum la nivel de text, voce, audio sau video conferinte cu una sau mai multe persoane din companie de oriunde s-ar afla. Se pot initia conferinte web in cadrul carora membrii echipei pot partaja aplicatii, prezentari sau chiar desktop-uri. Acum, o mare parte din sedinte se realizeaza fara ca toate persoanele implicate sa se mai adune la o ora anume, intr-o sala anume. In plus prin trimiterea unei simple invitatii online, se pot initia audio si video conferinte cu clienti sau cu diversi colaboratori din tara.

  • Castiguri substantiale de timp.

In urma implementarii solutiei Microsoft Office Communications Server 2007 R2, dezvoltatorul imobiliar IMPACT Developer & Contractor ia decizii mai rapide. Prin intermediul facilitatilor date de mesageria instant, de audio si video conferintele, Impact D&C S.A. beneficiaza acum de optimizarea comunicarii, ce duce la castiguri substantiale de timp pe diferite faze ale proiectelor, precum si eficientizarea colaborarii de la distanta. Perioada de dezvoltare a unui proiect poate sa scada acum, prin faptul ca luarea deciziilor, comunicarea si implementarea lor se realizeaza intr-un timp mult mai scurt.

Compania client

Impact D&C S.A., infiintata in 1991 prin subscriptie publica, este cotata la Bursa de Valori Bucuresti. Compania ofera solutii de locuire diversificate, oferte financiare individualizate, precum si servicii de administrare complexe. Din 1996 cand a introdus pe piata locala conceptul de “ansamblu rezidential”, Impact D&C S.A. a dezvoltat 16 ansambluri in 5 orase, totalizand peste 2.000 de case si apartamente, precum si 25.000 de metri patrati de birouri si spatii comerciale.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu