Networking - Comunicatii integrate - Solutii Infrastructura - CRESCENDO
16300
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16300,page-child,parent-pageid-16294,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Networking

Printr-o infrastructura de comunicatii sigura, adaptata cerintelor companiei Dumneavoastra, beneficiati de performante sporite si de reducerea costurilor. Echipa noastra, certificata Cisco Gold Partner, are capabilitatile necesare, dovedite in proiecte de anvergura, pentru constructia de infrastructuri de comunicatii specifice diferitelor industrii si pentru implementarea politicilor de securitate in concordanta cu senzitivitatea datelor transmise la nivel LAN sau WAN.

 

Proiectele noastre acopera:

 • Comunicatii integrate (date, voce, imagine) in retele
 • VoIP si telefonie IP
 • Routare si switching
 • Solutii pentru centre de date
 • Proiectarea si implementarea de solutii wireless
 • Integrarea sistemului de comunicatii la nivel metropolitan sau national
Dezvoltate si validate in numeroase proiecte, specializarile noastre acopera:
ATP (Authorized Technology Provider) – Unified Contact Center Enterprise.

Astfel, CRESCENDO a devenit prima companie IT&C romaneasca certificata sa ofere solutii Cisco Unified Contact Center Enterprise integrate cu Microsoft Dynamics CRM. Participarea in programul ATP se face numai in baza invitatiei Cisco și presupune indeplinirea unor cerinte specifice, auditate ulterior de organismele de certificare Cisco.

Advanced Data Center Networking Infrastructure Specialization

Recunoasterea de catre Cisco Systems a capabilitatilor si expertizei echipei CRESCENDO in proiectarea, implementarea, instruirea si mentenanta portofoliului de solutii Cisco Systems pentru Data Center.

Cisco Advanced Security Specialization

Recunoasterea de catre Cisco Systems a abilitatilor CRESCENDO de proiectare, instalare, configurare si suport pentru solutiile de securitate sporita, abilitati validate si prin implementarile de succes, atat la nivelul retelelor cu necesitati minimale de securitate, cat si la nivelul retelelor in care securitatea reprezinta un element cheie.

Cisco Advanced Security Specialization

Pune accentul pe intreaga suita de produse de securitate Cisco, inclusiv Cisco Security Agent, Cisco Security Monitoring, Analysis, and Response (MARS) System, Network Admission Control (NAC), Cisco IOS Intrusion Prevention System (IPS), and Cisco Clean Access (NAC Appliance) si confirma competenta echipei CRESCENDO de a furniza servicii calificate si solutii de securitate de retea scalabile, fiabile.

Cisco Advanced Unified Communications Specialization

Reprezinta recunoasterea de catre Cisco Systems a abilitatilor CRESCENDO de proiectare, instalare, configurare si suport in ce priveste portofoliul de solutii Cisco Unified Communications. Specializarea Cisco Advanced Unified Communications include urmatoarele solutii: Telefonie IP; Video Conferinte; Solutii pentru conferinte web si voce; Mobile IP soft phones; Voicemail/Unified Messaging.

Advanced Wireless LAN Specialization

Reprezinta recunoasterea de catre Cisco Systems a abilitatilor CRESCENDO de proiectare, instalare, configurare si suport in ce priveste solutiile wireless, recunoastere confirmata si de implementarile in proiecte complexe. Specializarea vizeaza urmatoarele produse: Access Points, Wireless LAN Management, Wireless LAN Controllers, Wireless Bridges, Wireless LAN Client Adapters, Wireless IP Telephony.

STUDII DE CAZ

SOLUTIE DE COMUNICATII UNIFICATE LA ABB ROMANIA

ABB Romania, lider pe piata de energie si automatizari din Romania si membra a ABB Grup, a introdus o solutie Cisco de comunicatii unificate pentru a imbunatati procesele de lucru si a reduce costurile de comunicatii.

SECURIZAREA RETELEI SI COMUNICATII UNIFICATE

Complexul Energetic Rovinari avea nevoie de o solutie care sa creasca eficienta operationala organizatiei, sa reduca costurile operationale si nu in ultimul rand sa securizeze fluxul informational, devenit critic.

SOLUTIE DE CALL CENTER LA VOLKSBANK LEASING

Ca sa poata raspunde cat mai eficient solicitarilor diverse ale clientilor sai, VB Leasing a achizitionat o solutie performanta de Call Center. Era nevoie de o solutie din oferta Cisco, iar ca furnizor si implementator a fost…

COMUNICATII UNIFICATE LA VOLKSBANK

Volksbank Romania, a treia banca din sistem la sfarsitul anului 2008, cu active de peste 5,3 miliarde euro si o cota de piata de 6,79%, a ales solutia Cisco IP Telephony pentru a reduce costurile operationale aferente…

specializari cisco
 • Advanced Data Center
 • Architecture Specialization
 • Advanced Data Center Storage Networking
 • Advanced Borderless Network
 • Architecture Specialization
certificari cisco
 • Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE®) Routing & Switching
 • Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE®) Voice
 • Cisco Certified Network Professional (CCNP)
 • Cisco Certified Network Associate (CCNA)
 • Cisco Sales Expert
SUNTEM ALATURI DE TINE. SCRIE-NE SI TE PUTEM AJUTA