CRESCENDO, gata sa adauge valoare serviciilor BPOS - Crescendo
17723
post-template-default,single,single-post,postid-17723,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO, gata sa adauge valoare serviciilor BPOS

CRESCENDO, gata sa adauge valoare serviciilor BPOS

Casa de solutii CRESCENDO anunta ca este pregatita sa ofere servicii cu valoare adaugata si acelor companii care doresc sa opteze pentru tehnologia Microsoft in regim de inchiriere software (SaaS – Software as a Service). CRESCENDO, Microsoft Gold Certified Partner, se alatura astfel grupului exclusivist al Partenerilor Premium pentru solutiile Business Productivity Online Suite (BPOS) – parteneri alesi datorita capabilitatilor si expertizei dovedite in implementarea de solutii bazate pe tehnologia Microsoft.

 

Din perspectiva noastra de Casa de Solutii IT&C – integrator specializat, suita BPOS reprezinta o completare fireasca a portofoliului nostru de solutii si servicii. Credem ca anumite segmente din piata sunt pregatite pentru adoptarea acestui model de business. Suntem alaturi de partenerul nostru Microsoft in promovarea acestor solutii. Venim astfel in intampinarea asteptarilor unui grup de potentiali clienti, pentru care solutiile si serviciile noastre le depaseau nevoile specifice.” afirma Marius Tulea, General Manager Crescendo.

CRESCENDO are capabilitatile necesare pentru a asigura consultantǎ, servicii si suport – inclusiv in ceea ce privesc solutiile BPOS – prin care companiile pot sǎ obtinǎ maximum de beneficii din solutiile de colaborare.

Echipa Crescendo, certificata Microsoft, detine expertiza dovedita in implementari de solutii complete Microsoft Unified Communications (Exchange, Office Communication Server) si Share Point. Aceasta expertiza transferabila este completata de competentele si experienta de integrare acumulata in lucrul cu alte tehnologii complementare, produse si certificate de parteneri cu renume mondial.

Aceasta permite companiei sa se adreseze catre potentialii clienti, cu o oferta specifica de servicii adaptate modelului de business „Software as a Service”, integrand si valorificand la maxim efortul investitional al fiecarui client.

Parteneriatul cu Microsoft si certificarile obtinute de echipa noastra, competentele complementare si experienta dobandite in proiecte, reprezinta pentru potentialii nostri clienti o garantie in plus. Ei vor beneficia de toate avantajele aduse de tehnologia Microsoft, precum si de celalalte tehnologii complementare pe care le integram, prin servicii adaptate la nevoile lor specifice.” completeaza Marius Tulea.

Despre suita BPOS

Business Productivity Online Suite (BPOS) este un set de solutii de mesagerie si colaborare menit sa eficientizeze comunicarea companiilor, oferindu-le acces la tehnologie de prima clasa, fara a fi dependente de o investitie anticipata.

Beneficiind de tehnologii de ultima generatie si implementare rapida, companiile pot maximiza resursele IT si reduce necesitatea investitiilor in infrastructura. Prin functionalitati complexe (Portal, ECM, Collaboration) si integrare usoara si eficienta a infrastructurii existente, companiile pot beneficia de operatiuni securizate si productivitate crescuta cu costuri reduse.

Suita Business Productivity Online Suite include urmatoarele solutii: Exchange Online, SharePoint Online, Office Communications Online, Office Live Meeting si Exchange Hosted Services si este disponibila in doua versiuni: standard sau dedicata.

Companiile interesate pot testa gratuit, timp de 30 de zile, tehnologia Microsoft, beneficiind in acelasi timp de consultanta CRESCENDO, in ceea ce priveste modalitatea de utilizare si adaptare a aplicatiilor la specificul afacerii lor.

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu