Solutiile QAD sunt proiectate pentru companiile din domeniul life sciences - Crescendo
18346
post-template-default,single,single-post,postid-18346,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Solutiile QAD sunt proiectate pentru companiile din domeniul life sciences

Solutiile QAD sunt proiectate pentru companiile din domeniul life sciences

La nivel global, sectorul Life Sciences sufera in permanenta schimbari dramatice. Producatorii din acest domeniu raman devotati inovarii, calitatii produselor si sigurantei pacientilor, insa in prezent, mai mult ca niciodata, trebuie sa se adapteze la accentuarea reglementarii, costurilor si presiunilor de rambursare.

Globalizarea lanturilor de aprovizionare din domeniul Life Sciences, noile reglementari, ca de exemplu Legea privind calitatea si siguranta medicamentelor (Drug Quality and Security Act – DQSA) si Identificarea unica a dispozitivelor (Unique Device Identification – UDI), nevoia de a gestiona retragerile de la vanzare si prezenta medicamentelor contrafacute, ingreuneaza si mai mult eforturile de a ramane o companie de top in domeniul Life Sciences.

Conform IDC, „Producatorii sunt supusi unor presiuni tot mai mari din partea pietei pentru a imbunatati agilitatea companiei, pentru a inova mai rapid si a elimina risipa din toate procesele de productie si aferente lantului de aprovizionare. Companiile din domeniul Life Sciences se confrunta, totodata, cu sporirea presiunilor de reglementare si a concurentei.”

In aceasta perioada dificila, succesul unei companii din domeniul Life Sciences depinde in mod semnificativ de utilizarea unei solutii eficace de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) – o solutie care se poate dezvolta si adapta la evolutiile afacerii dvs.

QAD Cloud ERP si QAD Enterprise Applications, pentru implementare locala, sunt proiectate pentru producatorii din sectorul Life Sciences.

Cu peste 400 de unitati de productie din domeniul Life Sciences active in peste 60 de tari, QAD este un furnizor consacrat de solutii eficace de tip ERP pentru acest sector.

QAD ofera singura solutie ERP completa, pentru cloud, destinata domeniului Life Sciences, disponibila pe o infrastructura auditabila si „Calificata” de catre FDA (Agentia pentru Alimentatie si Medicamente din SUA).

QAD integreaza sistemele de calitate in procesele operationale cheie si asigura o mai buna vizibilitate si administrare a lantului de aprovizionare.

QAD sprijina producatorii din domeniul Life Sciences in optimizarea alocarilor de capital si resurse si indeplinirea cerintelor de conformitate din sectorul global al Life Sciences.

Accent pe conformitate

QAD sprijina producatorii din domeniul Life Sciences pentru reducerea riscului de neconformitate. In particular, QAD Cloud ERP Life Sciences Edition este disponibil pe o infrastructura IT „Calificata” de FDA, administrata pe baza unor proceduri standard de operare (PSO) care respecta cerintele de reglementare pentru sistemele informatice si software, in conformitate cu Codul de Reglementari Federale al FDA, Partea 11, si cu legislatia relevanta a UE, EudraLex Volumul 4 Anexa 11. Solutiile QAD contribuie la reducerea timpului de validare si riscului de neconformitate cu bunele practici de fabricatie (BPF) ale CE.

Accent pe calitateQAD integreaza normele de calitate in procesele-cheie de productie din sectorul Life Sciences prin intermediul QAD QMS, software-ul nostru pentru managementul calitatii.

Producatorii pot beneficia de automatizarea simpla a activitatilor de management al calitatii si de functionalitatile de control al calitatii, precum atributele datelor de produs pentru controlul calitatii si pot, de asemenea, integra un sistem complet de management al calitatii pentru intreprindere (Enterprise Quality Management System – EQMS) in activitatile lor de planificare si executare din cadrul lantului de aprovizionare.

Functionalitatile de urmarire si gestionare a seriilor furnizate de QAD sprijina companiile in eforturile de aliniere la reglementarile UDI si DQSA, in timp ce Lot Trace Workbench permite companiilor sa retraga in mod eficace produsele de pe piata si sa furnizeze rapoartele aferente solicitate de autoritatile de reglementare.

Cu ajutorul QAD Cloud ERP Life Sciences Edition, organizatiile pot adapta procesele legate de asigurarea calitatii in functie de propriile necesitati, definind modul de inspectie si testare a calitatii, precum si alte activitati de verificare. De asemenea, sistemul poate planifica intretinerea preventiva si calibrarile pentru echipamentele de inspectie, masurare si testare.

Accent pe vizibilitate, planificare si distributie

Producatorii din sectorul Life Sciences se confrunta cu diferite provocari in incercarea de a dobandi vizibilitate asupra lanturilor de aprovizionare globale, inclusiv in ceea ce priveste corectitudinea previziunilor si optimizarea distributiei. QAD furnizeaza functionalitatile necesare pentru eficientizarea planificarii si distributiei.

QAD Demand Planning si Supply Chain Planning acopera integral procesul de planificare a cererii si lantului de aprovizionare, de la achizitii la productie si distributie.

QAD Supplier Portal ofera companiilor din domeniul Life Sciences vizibilitate in timp real asupra lanturilor lor de aprovizionare.

QAD Transportation Management reuneste o serie de functionalitati – Freight Management, Global Trade Management, Trade Compliance si Package Exception – intr-o solutie unificata de administrare a distributiei.

PROIECTAT PENTRU CLOUD

Solutiile ERP bazate pe tehnologia cloud se bucura de o popularitate crescanda, contribuind la rezolvarea problemelor legate de lipsa resurselor IT locale, fuziuni si achizitii sau aspectele privind externalizarea si partajarea serviciilor.

QAD furnizeaza o gama larga de solutii QAD Enterprise Cloud, precum QAD Cloud Apps, QAD Cloud Services si QAD Cloud Portal.

QAD Cloud ERP este acelasi software ca si cel asigurat prin implementarea locala a QAD Enterprise Applications — o aplicatie cu numeroase functionalitati, testata integral, proiectata pentru intreprinderi si utilizata de mii de clienti. Veti beneficia, totodata, de experienta recunoscuta a QAD in serviciile de asistenta pentru clienti, prin care compania a castigat mii de utilizatori fideli.

Ofertele de abonamente pentru QAD Enterprise Cloud de la QAD va asigura flexibilitate in gestionarea mediului IT propriu. Puteti opta pentru implementare mixta armonizata, in cadrul careia anumite sedii vor opera cu resursele locale, iar altele in cloud.

In cazul marilor producatori din domeniul Life Sciences, aceasta varianta flexibila de implementare permite, intr-un mod simplu, ca mai multe sedii sa initieze operatiuni noi sau sa se integreze cu unitatile ERP existente.

QAD Cloud ERP prezinta avantaje si pentru companiile mai mici din sectorul Life Sciences, oferind un sistem ERP de ultima generatie, fara sa necesite investitii initiale de capital semnificative. Procesul de dezvoltare va fi mai usor de planificat, fiindca veti cunoaste costurile pentru a simplifica bugetarea si veti putea adauga noi utilizatori cu un singur telefon. Veti beneficia de puterea si flexibilitatea QAD Enterprise Applications cu usurinta si simplitatea QAD Cloud ERP.

QAD ENTERPRISE APPLICATIONS: O SUITA COMPLETA PROIECTATA PENTRU SECTORUL LIFE SCIENCES

QAD Cloud ERP si QAD Enterprise Applications pentru implementari locale ofera producatorilor din sectorul Life Sciences o modalitate eficace de a:

  • Implementa o solutie ERP completa, pentru cloud, disponibila pe o infrastructura auditabila si „Calificata” de catre FDA.
  • Integra sistemele de calitate in procesele operationale cheie ale afacerii.
  • Asigura o mai buna vizibilitate si administrare a lantului de aprovizionare.
  • Aloca resurse si capital, respectand totodata cerintele de conformitate din sectorul mondial al Life Sciences.
  • Sustine cresterea si expansiunea globala.
  • Indeplini mai rapid cerintele de conformitate aflate in continua evolutie.
  • Accesa si analiza procesele si datele, avand vizibilitatea necesara pentru a putea rafina operatiunile si a lua decizii rapide si fundamentate.

 

Tag-uri:
, , ,
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu