Reteaua intuitiva – solutia Cisco pentru provocarile erei digitale
20782
page-template-default,page,page-id-20782,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Reteaua intuitiva – solutia Cisco pentru provocarile erei digitale

Cea mai celebra companie de ridesharing a platit 100.000 de dolari pentru ca sa-si recupereze datele furate, iar in vara anului trecut una dintre cele mai mari fabrici din Romania si-a intrerupt activitatea timp de doua zile din cauza unui atac ransomware. Malware, Ransomware, Denial of Service au devenit termeni curenti ai unei realitati pe care organizatiile nu o mai pot ignora fara sa-si asume riscuri din ce in ce mai mari. Pentru ca regula e simpla: te adaptezi la schimbari sau platesti.

 

Situatia se complica tot mai mult, pentru ca nu e vorba doar de amenintari si atacuri. Traim intr-o noua era in care numarul de dispozitive mobile conectate depaseste cu mult numarul oamenillor si in care trebuie sa raspundem prompt sau chiar in timp real tuturor cerintelor. In egala masura, clientii si angajatii doresc mai multe servicii si functionalitati, pe care sa le poata accesa rapid cand vor, de oriunde doresc si pe orice dispozitiv.

Malware

Ransomware

Denial of Service

De cateva luni, toate companiile isi pun problema securizarii datelor personale si a alinierii la reglementarile GDPR, dar se lovesc de lipsa specialistilor in securitate, in retelistica si Cloud. Evoluam intr-o economie digitala in care accesul la servicii este mai important decat proprietatea si migram tot mai rapid catre modele pe baza de subscribtie (Pay as you grow, Pay per use etc.). O facem fortati de nevoia de a controla costurile, de a fi flexibili si de a sti permanent tot ce s-a intamplat, unde trebuie sa intervenim si cu ce cheltuieli.

 

Si singura solutie pe care companiile o au la dispozitie este tot… tehnologia.

 

Pentru ca, atunci cand vrei sa stii cine si de unde  acceseaza datele companiei, ai nevoie de o solutie capabila sa identifice fiecare utilizator si sa il blocheze daca nu este autorizat sa o faca sau daca echipamentul pe care il foloseste este compromis. Viteza mare de raspuns si productivitatea au nevoie de o retea performanta, scalabila si securizata, intuitiva si de o platforma de retea optimizata sa suporte mutitudinea de echipamente mobile, dispozitive IOT si servicii Cloud.

Tehnologii integrate, cu un management centralizat.
Plata serviciilor pe baza de abonament cu optiunea adaugarii de functionalitati, atunci cand acestea sunt necesare.
Cisco Identity Services Engine (ISE)

Cisco Stealthwatch

Cisco ONE

Cisco Identity Services Engine (ISE), Cisco Stealhwatch si “pachetele” Cisco ONE sunt cateva dintre solutiile cu ajutorul carora specialistii Crescendo rezolva astfel de nevoi stringente. Sunt parte din portofoliul de solutii Cisco pe care Crescendo le implementeaza in Romania de mai bine de 16 ani. Si o face cu succes, in 2011, Crescendo a fost distins cu titlul de Cisco Data Center Partner of the Year, in 2012 a fost prima companie din Romania certificata Cisco Cloud Builder si in 2016 a obtinut statutul de partener Cisco Gold. Iar lista specializarilor se extinde an dupa an.

 

La Crescendo nu avem insa doar certificari, ci si multe proiecte si solutii Cisco implementate in banci, companii de asigurari, grupuri multinationale din domeniul Oil&Gas, institutii de invatamant, autoritati aeroportuare, centrale energetice etc. Si asta pentru ca suntem o companie care promoveaza tehnologia si isi valorifica competentele si experienta  pentru a oferii servicii profesionale si solutii in beneficiul clientilor.

Ce alte recomandari avem in plus? Experienta de 25 de ani acumulata pe piata romaneasca, timp in care am confirmat ca suntem un partener de incredere.

 

Va putem ajuta, scrieti-ne: