CRESCENDO dezvolta xActiM, parte a Crescendo Apps - Crescendo
17729
post-template-default,single,single-post,postid-17729,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO dezvolta xActiM, parte a Crescendo Apps

CRESCENDO dezvolta xActiM, parte a Crescendo Apps

Este binecunoscuta deja expresia xRM (“Anything Relationship Management”) – ca extensie a conceptului de CRM (“Customer Relationship Management”) – solutie ce acopera, pe langa managementul clientilor, functionalitatile necesare managementului furnizorilor /partenerilor de afaceri, achizitii, locatii, resurse umane, documente, fluxuri, proceduri, dar si proiecte si activitati.

Pentru a veni in sprijinul companiilor ce urmaresc cresterea profitabilitatii si a eficientei, Crescendo a dezvoltat xActiM solutie de management al activitatilor bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM.

Solutia este aplicabila oricarei organizatii ale carei activitati sunt orientate spre furnizarea de servicii in cadrul unor lucrari /proiecte, si aduce cu sine functionalitati esentiale precum: managementul eficient al proiectelor, activitatilor si resurselor implicate, atat din punct de vedere timp de derulare cat si al bugetului de venituri si cheltuieli aferent.

Solutia xActiM este complet integrata cu functionalitatile CRM de baza (lead-uri, oportunitati de vanzare, contracte, cazuri de suport, marketing, managementul obiectivelor) si poate fi implementata fie ca o solutie de sine statatoare, fie ca extensie a oricarei implementari Microsoft  Dynamics CRM existenta. Disponibila atat on premise (instalata in data center-ul organizatiei), cat si ca serviciu accesibil din Cloud, solutia poate fi adaptata cerintelor particulare ale fiecarei organizatii.

Solutia gestioneaza:

  • Proiectele organizatiei (interne/externe), in relatie cu clientii si oportunitatile de vanzare corespunzatoare;
  • Tipurile de resurse disponibile (cu definirea costurilor si ratelor standard de vanzare a serviciilor prestate);
  • Resursele definite efectiv in proiecte;
  • Activitatile pe proiect (cu urmarirea bugetelor de timp si financiare aferente);
  • Cazurile de suport aferente proiectelor implementate/contractelor de suport sau mentenanta active;
  • Obiectivele specifice definite si monitorizate la nivelul echipelor de proiect;
  • Managementul documentelor de proiect;
  • Rapoarte operationale si manageriale.

Printr-o interfata simpla si intuitiva, utilizatorii pot avea o viziune foarte clara asupra statusului proiectelor si impactului lor in bugete, analiza profitabilitatii per proiect si client (venituri vs. costuri), incarcarea, eficienta si profitabilitatea resurselor.

Echipa CRESCENDO va sustine in testarea si implementarea solutiei xActiM adaptata specificului si dimensiunii business-ului pe care il conduceti. Specialistii nostri va stau la dispozitie prin consultanta de business, analiza de procese, precum si servicii specializate de integrare a solutiei cu intreg mediul informational existent in organizatia Dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati pagina dedicata solutiei sau sa ne scrieti la adresa crescendoapps@crescendo.ro.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu