Customer Collaboration (tehnologii Contact Center) - CRESCENDO
16254
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16254,page-child,parent-pageid-16216,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Customer Collaboration (Tehnologii Contact Center)

CRESCENDO este certificata Cisco ATP (Authorized Technology Provider) – Unified Contact Center Enterprise (solutii de contact center unificate pentru companii mari). Astfel, CRESCENDO este singura companie IT&C romaneasca certificata sa ofere solutii Cisco Unified Contact Center Enterprise integrate cu Microsoft Dynamics CRM.

 

Participarea in programul ATP se face numai in baza invitatiei Cisco si presupune indeplinirea unor cerinte specifice, auditate ulterior de organismele de certificare Cisco. CRESCENDO a indeplinit toate criteriile necesare obtinerii certificarii, precum: specializarea in Cisco Advanced Unified Communication (Comunicatii Unificate Avansate); pregatirea si certificarea echipei tehnice in centrele de training Cisco, din Marea Britanie si SUA; dezvoltarea unui laborator propriu – cu rol de prezentare, testare, troubleshooting; toate acestea in conditiile mentinerii nivelului ridicat al satisfactiei clientilor – monitorizat constant prin mecanismul CSAT (Cisco Customer Satisfaction).

PANA LA 6000 DE AGENTI CONECTATI SIMULTAN, MILIOANE DE APELURI ZILNICE, PRODUCTIVITATE IMBUNATATITA

Datorita capabilitatilor de integrare la nivel de utilizator – cu aplicatii software de business (ERP, CRM, BI sau alte aplicatii), aplicatii software dedicate anumitor industrii (ex: Debt Collection) si / sau aplicatii web (chat, colaborare si e-mail), se pot dezvolta interfete personalizate in functie de automatizarile dorite si de operatiunile specifice fiecarui agent. Agentii obtin astfel acces in timp real la toata informatia de care au nevoie, indiferent de locul unde se afla aceasta (ERP, CRM, BI sau alte aplicatii), de modul de contact (telefon, email, fax, web etc), sau de modul de acces al agentului (de pe un desktop, laptop sau dispozitiv mobil, conectat local sau la distanta).

 

Pe langa beneficiile operationale imediate, informatiile stocate in timp sunt extrem de pretioase, putand fi analizate si valorificate atat pentru cresterea satisfactiei clientilor, cat si pentru utilizarea mai eficienta a resurselor organizatiei, ceea ce are ca rezultat cresterea profitabilitatii companiei.

Studii de caz

SOLUTIE DE COMUNICATII INTEGRATA LA VALORIS CENTER

Solutia rezultata din cooperarea a doi lideri IT&C, Microsoft si Cisco, este folosita acum in premiera intr-un Call Center romanesc, dupa implementarea reusita de CRESCENDO. Managementul companiei a realizat ca pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei, in cadrul Valoris trebuia replicat departamentul de Call Center din fiecare firma client, ceea ce implica unele dificultati in reproducerea mediului. Planul de afaceri Valoris prevedea o infrastructura IT performanta pentru sustinerea unei activitati intense, care sa aiba in centrul sau prioritatea majora a oricarei companii performante: clientul vizualizat la 360 grade.

Volksbank implementeaza Cisco Unified Contact Center Enterprise

Volksbank a optat pentru o solutie integrata de comunicatii unificate cu urmatoarele componente: Cisco IP Telephony; Cisco Unified Contact Center Enterprise; Solutie de inregistrare a apelurilor (Zoom CallRec). Apelurile interne intre sediul central si sucursale sau intre sucursale se efectueaza acum prin reteaua IP, neexistand costuri pentru transferul prin retele externe. Iar pentru apelurile ce se efectueaza prin transferul in afara retelei, rutarea inteligenta a apelurilor determina o scadere apreciabila a costurilor aferente. Chiar si solutia temporara mixta, care utilizeaza si echipamente PBX traditionale, realizeaza economii.

SOLUTIE CISCO DE CALL CENTER LA VOLKSBANK LEASING

Ca sa poata raspunde cat mai eficient solicitarilor diverse ale clientilor sai, VB Leasing a achizitionat o solutie performanta de Call Center. Era nevoie de o solutie din oferta Cisco, iar ca furnizor si implementator a fost aleasa, pentru capabilitatile si experienta sa, compania CRESCENDO. Specialistii casei de solutii CRESCENDO au ales ca solutie aplicatia Unified Contact Centrer Express de la Cisco, in varianta Enhanced, avand in vedere o crestere estimata a numarului de operatori. Cu acest sistem, distribuirea apelurilor pe operatori este optimizata, iar supervizorul, cel care conduce Call Center-ul, preia apeluri doar daca toti operatorii sunt ocupati.

Va ajutam sa aveti o organizatie hiperconectata cu clientii!