Contact Center - Solutii si servicii integrate - CRESCENDO
16316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16316,page-child,parent-pageid-16310,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Contact Center

Serviciul de Contact Center este parte a unui concept mai larg de servicii integrate, structura ce faciliteaza comunicarea companiilor cu clientii finali. Fiind un enelement strategic de Customer Care, Contact Center-ul permite gestionarea eficienta a proiectelor complexe din punct de vedere al serviciilor de asistenta si suport tehnic.

 

In era digitala Contact Centerul ca unitate de business a evoluat radical. CRESCENDO prin experienta si expertiza pe care le detine in acest domeniu va poate ajuta nu numai sa implementati cea mai noua tehnologie si infrastructura dedicata Contact Centerului, insa va poate ajuta sa evaluati situatia curenta a Contact Centerului existent in compania dumneavoastra si va poate sprijini in actualizarile necesare pentru a tine pasul cu evolutia tehnologica.

Beneficiile implementarii solutiei de Contact center din portofoliul crescendo

Disponibilitate maxima

Contact Center este operational 24/7; gestionati astfel, in mod operativ, solicitarile clientilor care obtin astfel un plus de valoare; asigurati o disponibilitate crescuta a sistemului si productivitate sporita a operatorilor.

Promptitudine

Contact Center-ul asigura automatizarea procesarii apelurilor, alertarea specialistilor si monitorizarea continua a cazurilor inregistrate;

Calitate si profesionalism

Solicitarile clientilor sunt tratate profesionist in functie de tipul de contract semnat, care prevede parametrii serviciului (SLA), printre care: intervalul de acoperire, timpul de raspuns, timpul de remediere, modalitatea de rezolvare.

Raportare in timp real

Sistemul flexibil de rapoarte asigurat de Microsoft Dynamics CRM permite o buna urmarire a indeplinirii obligatiilor contractuale pe care le aveti.

Colaboram cu departamentele cheie implicate in mentinerea unei relatii excelente cu clientii dumneavoastra: HR, Marketing, PR, financiar, etc, analizand atat criteriile operationale cat si cele strategice. Ajungem astfel sa intelegem in profunzime nevoile dumneavoastra de business pentru a putea oferi o solutie ideala, atat pentru operatiunile curente cat si pentru obiectivele viitoare de business. Evaluam starea de dezvoltare a Contact Center-ului dumneavoastra comparand cu standardele din industrie.

Studii de caz

SOLUTIE DE COMUNICATII INTEGRATA LA VALORIS CENTER

Solutia rezultata din cooperarea a doi lideri IT&C, Microsoft si Cisco, este folosita acum in premiera intr-un Call Center romanesc, dupa implementarea reusita de CRESCENDO. Managementul companiei a realizat ca pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei, in cadrul Valoris trebuia replicat departamentul de Call Center din fiecare firma client, ceea ce implica unele dificultati in reproducerea mediului. Planul de afaceri Valoris prevedea o infrastructura IT performanta pentru sustinerea unei activitati intense, care sa aiba in centrul sau prioritatea majora a oricarei companii performante: clientul vizualizat la 360 grade.

Volksbank implementeaza Cisco Unified Contact Center Enterprise

Volksbank a optat pentru o solutie integrata de comunicatii unificate cu urmatoarele componente: Cisco IP Telephony; Cisco Unified Contact Center Enterprise; Solutie de inregistrare a apelurilor (Zoom CallRec). Apelurile interne intre sediul central si sucursale sau intre sucursale se efectueaza acum prin reteaua IP, neexistand costuri pentru transferul prin retele externe. Iar pentru apelurile ce se efectueaza prin transferul in afara retelei, rutarea inteligenta a apelurilor determina o scadere apreciabila a costurilor aferente. Chiar si solutia temporara mixta, care utilizeaza si echipamente PBX traditionale, realizeaza economii.

SOLUTIE CISCO DE CALL CENTER LA VOLKSBANK LEASING

Ca sa poata raspunde cat mai eficient solicitarilor diverse ale clientilor sai, VB Leasing a achizitionat o solutie performanta de Call Center. Era nevoie de o solutie din oferta Cisco, iar ca furnizor si implementator a fost aleasa, pentru capabilitatile si experienta sa, compania CRESCENDO. Specialistii casei de solutii CRESCENDO au ales ca solutie aplicatia Unified Contact Centrer Express de la Cisco, in varianta Enhanced, avand in vedere o crestere estimata a numarului de operatori. Cu acest sistem, distribuirea apelurilor pe operatori este optimizata, iar supervizorul, cel care conduce Call Center-ul, preia apeluri doar daca toti operatorii sunt ocupati.

Va ajutam sa aveti o organizatie hiperconectata cu clientii!