CRESCENDO isi extinde capabilitatile de integrare a solutiilor Cloud Computing - Crescendo
17334
post-template-default,single,single-post,postid-17334,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO isi extinde capabilitatile de integrare a solutiilor Cloud Computing

CRESCENDO isi extinde capabilitatile de integrare a solutiilor Cloud Computing

CRESCENDO faciliteaza tranzitia companiilor catre Cloud Computing si le ofera, prin certificarile Cisco Cloud Builder si Vblock Qualified Partner,  o expertiza unica pe piata din Romania

Bucuresti, 16 Octombrie 2012 – Casa de solutii CRESCENDO, integrator specializat de solutii si servicii IT&C, anunta astazi intrarea in programul Cisco Cloud, devenind prima companie IT&C din Romania certificata Cisco Cloud Builder. Aceasta desemnare, impreuna cu statutul de partener Vblock Qualified, acordat companiei de catre alianta VCE in luna Mai a acestui an, recunoaste expertiza unica CRESCENDO in a promova si implementa infrastructuri „Cloud” complete, bazate pe tehnologiile Cisco si  parteneriatele strategice dintre Cisco, EMC, Vmware si VCE.

Pentru obtinerea statutului de Cisco Cloud Builder, CRESCENDO a demostrat ca detine competentele necesare pentru a oferi servicii profesionale (consultanta, implementare, integrare si suport) la standardele de calitate impuse de Cisco, pentru toate componentele unei infrastructuri Cloud (securitate, retea, calcul, solutii de stocare si virtualizare), inclusiv aplicatii de management a infrastructurilor Cloud.

„Aceasta reusita completeaza portofoliul de capabilitati CRESCENDO, de a integra solutii de tehnologie Cloud provenind de la principalii producatori IT&C la nivel global.” afirma Marius Tulea, General Manager al CRESCENDO. “In plus, impreuna cu statutul de Vblock Qualified Partner, valideaza angajamentul nostru, expertiza si investitiile continue in cloud computing si, nu in ultimul rand, practica noastra matura intr-un domeniu inca tanar precum virtualizarea. Pana in prezent, CRESCENDO a implementat cu succes infrastructuri Cloud (Private Cloud, Hybrid Cloud) si alte solutii dedicate centrelor de date, integrand tehnologiile mai multor parteneri, pentru un numar de clienti cheie. Asteptam cu nerabdare sa capitalizam competentele si experienta dobandita si sa dezvoltam – alaturi de clientii nostri – proiecte care sa sprijine efortul lor de a integra tehnologii multi – vendor si a migra spre Cloud Computing.” completeza Marius Tulea.

“Tehnologia Cloud este unul din elementele cheie ale domeniului IT, care transforma modul in care acesta este utilizat de catre companii. Potrivit Cisco Global Cloud Index intre anii 2010 si 2015 traficul global cloud va creste, pentru ca dupa 2015 el sa reprezinte o treime din totalul traficului centrelor de date la nivel mondial. Expertiza Cloud devine o solutie din ce in ce mai importanta pentru Romania prin urmare, suntem foarte multumiti de certificarea CRESCENDO ca partener Cisco Cloud Builder.” afirma Cristian Popescu, Country Manager, Cisco Romania.

Despre programul Cisco Cloud Builder

Programul Cisco Cloud Builder certifica partenerii in construirea solutiilor cloud si oferirea de servicii profesionale bazate pe tehnologiile cloud ale Cisco. Programul propune un training pentru a ajuta partenerii sa isi insuseasca toate competentele in vanzarea si implementarea solutiilor de Cloud Cisco si a aproba solutii de la terti parteneri intr-o solutie integrata Cloud. De altfel, denumirea “Builder” valideaza tocmai competenta partenerului in toate cele trei aspecte ale unei implementari Cloud: infrastructura, aplicatii de management si servicii profesionale si ofera garantia calitatii serviciilor si solutiei contractate.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu