CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization - Crescendo
17323
post-template-default,single,single-post,postid-17323,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization

CRESCENDO obtine competenta Microsoft GOLD Management & Virtualization

Obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization reprezinta inca o certificare a expertizei unice CRESCENDO in integrarea solutiilor de management si virtualizare a resurselor IT&C ale companiilor.

Bucuresti, 11 Iulie 2013 – Crescendo, Casa de Solutii IT&C, anunta obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization, expresie a certificarilor si expertizei dobandite in promovarea, proiectarea si implementarea solutiilor de administrare si virtualizare bazate pe tehnologiile Microsoft, integrata in experienta si competentele complementare acumulate in integrarea multi-platforma si multi-vendor.

Parteneriatele incheiate si cu alti furnizori de talie mondiala in domeniul managementului si virtualizarii (Citrix, HP, VCE, Veeam, VMWare), intaresc statutul CRESCENDO de integrator specializat, cu un portofoliu complet.

“In mediul econonomic actual, departamentele IT sunt supuse unor presiuni mari in sensul scaderii costurilor sau alinierii la cerintele de business ale organizatiei. System Center 2012 aduce  companiilor o  platforma de management integrata – plecand  de la gestionarea centrelor de date, a aplicatiilor, serviciilor, resurselor fizice, pana la helpdesk si managementul proceselor IT. In plus, functionalitatile aduse de Windows Server 2012, cumulate cu modalitatea simpla de licentiere, fac din Microsoft Hyper-V o solutie de virtualizare accesibila oricarei companii in conditii de performanta.”, mentioneaza Marius Turlea, Productivity Solutions Business Unit Manager, Crescendo.

Avand in vedere faptul ca implementarea unei solutii de management si/sau de virtualizare implica utilizarea masinilor virtuale, lipsa spatiului fizic pentru echipamentele hardware, consumul ridicat de energie, precum si costurile ridicate de intretinere nu mai reprezinta bariere pentru managerul IT. Implementarea solutiei aduce cu sine o serie de beneficii importante companiilor: costuri reduse, procese de lucru mai flexibile si mai competitive, securizarea informatiilor, precum si cresterea eficientei departamentului IT&C.

“Obtinerea competentei este rezultatul investitiilor sustinute in parteneriate si, implicit, in competentele echipei noastre. Prin prisma experientei acumulate in integrarea solutiilor de virtualizare, Crescendo a devenit, in urma cu doi ani, primul partener V-Alliance din Romania – parteneriat la nivel global intre Citrix si Microsoft in domeniul virtualizarii. Aceasta reusita, completata cu expertiza dobandita in multiple proiecte complexe, a contribuit la obtinerea competentei Microsoft GOLD Management & Virtualization.”, adauga Catalina Oblu, Software Solutions Product Manager, Productivity Solutions Business Unit, Crescendo.

Despre Microsoft

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf, Microsoft contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Despre Crescendo

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business.

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu