MediHelp International reduce semnificativ costurile prin migrarea in cloud-ul Microsoft, in parteneriat cu CRESCENDO - Crescendo
17310
post-template-default,single,single-post,postid-17310,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

MediHelp International reduce semnificativ costurile prin migrarea in cloud-ul Microsoft, in parteneriat cu CRESCENDO

MediHelp International reduce semnificativ costurile prin migrarea in cloud-ul Microsoft, in parteneriat cu CRESCENDO

Trecerea la Office 365 si Dynamics CRM Online a insemnat pentru MediHelp International reduceri ale costurilor cuprinse intre 35 si 50% – asociate infrastructurii IT, precum si serviciului de email.

Bucuresti, 10 Septembrie 2014 – CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, anunta reusita proiectului de la MediHelp International, ce a constat in migrarea la serviciile cloud Microsoft CRM online 2013 si Microsoft Office 365.

MediHelp International utiliza, anterior migrarii, versiuni mai vechi ale solutiilor Microsoft CRM si Microsoft Exchange, gazduite pe infrastructura IT proprie si gestionate de catre furnizori externi, deoarece compania nu are un departament IT intern dedicat. In lipsa unor echipamente profesionale, solutiile erau insa greu de gestionat, spatiul de stocare si de atasament erau limitate, iar situatiile de criza si / sau problemele de securitate nu puteau fi gestionate proactiv. Toate acestea generau intreruperi frecvente / imprevizibile ale functionalitatii si, implicit, frustrari din partea managementului MediHelp International, care considera costurile ca fiind relativ mari si nejustificate pentru nivelul de calitate al serviciilor furnizate.

In urma discutiilor cu furnizorii si a analizei alternativelor posibile, contractarea unor servicii de tip cloud computing trecea drept cea mai potrivita solutie pentru MediHelp International. Pe baza analizelor de cost, MediHelp International a decis trecerea la Microsoft Dynamics CRM Online, practic aceeasi solutie pentru gestiunea relatiilor cu clientii folosita anterior, insa contractata printr-un abonament si accesata de pe infrastructura Microsoft. Aceeasi decizie a fost luata si pentru Office 365.

Ca partener pentru implementarea proiectului, MediHelp International a selectat compania CRESCENDO, integrator IT&C cu experienta si partener Microsoft de nivel GOLD: „Cloud-ul se potriveste perfect pe specificul MediHelp International deoarece ne scapa de grija echipamentelor IT. Mi s-a parut foarte eficient sa nu mai printez ofertele catre clienti, ci sa le accesez oricand prin Internet.”, afirma Laura Afrasine, Director General al MediHelp International.

Proiectul a inclus o serie de personalizari pentru Dynamics CRM, precum si integrarea cu site-ul MediHelp International: „La nivel de CRM ne-am orientat cu precadere asupra proceselor de vanzari, insa am inceput sa descoperim si functionalitati utile pentru activitatile de marketing si suport clienti.”, mai afirma Laura Afrasine. Pentru Office 365, CRESCENDO a definit noile conturi si a realizat migrarea intr-o singura zi, schimbarea trecand astfel aproape neobservata pentru utilizatori.

Avand asigurata functionalitatea serviciilor de CRM si email, MediHelp International se poate concentra pe atingerea obiectivelor sale, respectiv cresterea portofoliului de clienti si asistenta oferita acestora, precum si educarea publicului larg cu privire la necesitatea unei asigurari private de sanatate cu acoperire internationala. Compania beneficiaza de flexibilitate in adaugarea si eliminarea de utilizatori, in functie de dinamica activitatii: „Mi-a placut acest grad de control pe care il ofera serviciile de cloud computing ale Microsoft. Fara sa fiu o persoana tehnica, pot adauga foarte usor un utilizator in sistem, iar acesta sa devina activ imediat.”, declara Laura Afrasine.

Pentru Dynamics CRM Online si Office 365, Microsoft garanteaza o disponibilitate crescuta, de peste 99%, completata prin contractul de suport incheiat cu CRESCENDO. Personalizarile si integrarile au fost realizate cu contributia specialistilor CRESCENDO: “Apreciem faptul ca am fost selectionati sa contribuim cu expertiza si competentele noastre in obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor partenerului nostru MediHelp International, care prin alegerea facuta, dovedeste impactul pozitiv imediat pe care il poate avea asupra afacerii adoptarea solutiilor cloud Microsoft.”, afirma Marius Tulea, Director General al CRESCENDO.

Despre MediHelp International

MediHelp International, activ pe piata din 1999, este cel mai important furnizor de asigurari internationale private de sanatate din Europa Centrala si de Est. Compania este reprezentant al Bupa International in Romania, Ungaria si Bulgaria, dar si al altor furnizori consacrati, precum Lamp Insurance. Compania are un portofoliu de peste 5000 de clienti, atat persoane fizice cat si juridice.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu