Crescendo a primit premiul „Converged Solution of The Year” din partea DellEMC - Crescendo
16818
post-template-default,single,single-post,postid-16818,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Crescendo a primit premiul „Converged Solution of The Year” din partea DellEMC

Crescendo a primit premiul „Converged Solution of The Year” din partea DellEMC

Bucuresti, 9 martie 2017. Joi, 9 martie 2017, in cadrul galei DellEMC Partners Awards, ce a avut loc la Palatul Bragadiru din Bucuresti, Crescendo a primit cu bucurie premiul pentru „Converged Solution of The Year”.

Evenimentul s-a desfasurat sub sloganul “Shaping the future now” si a reunit aproximativ 150 de persoane, printre care reprezentanţi din echipa internaţionala si echipa locala a DellEMC, distribuitori si parteneri.

Prin recunoasterea valorii pentru “Converged Solution of The Year”, CRESCENDO isi consolideaza statutul de partener de incredere al clientilor si colaboratorilor sai. Le mulţumim tuturor partenerilor si colegilor care ne-au fost alaturi, fara de care acest premiu important nu ar fi fost posibil!

“Gala anuala reprezinta un exemplu excelent al importantei pe care noi o acordam dezvoltarii reţelei de noi parteneri. Partenerii si clienţii au incredere in noi, astfel incat, impreuna, putem obţine rezultate si mai bune. Acesta este un bun prilej de a recunoaste si sarbatori meritele celor care ne- au fost alaturi in implementarea proiectelor de succes de pe piaţa romaneasca de IT”, a declarat Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager Dell EMC, CEE.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu