CRESCENDO isi consolideaza statutul de partener de incredere al clientilor si partenerilor sai, prin dobandirea certificarii Cisco GOLD - Crescendo
16827
post-template-default,single,single-post,postid-16827,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO isi consolideaza statutul de partener de incredere al clientilor si partenerilor sai, prin dobandirea certificarii Cisco GOLD

CRESCENDO isi consolideaza statutul de partener de incredere al clientilor si partenerilor sai, prin dobandirea certificarii Cisco GOLD

CRESCENDO, casa de solutii IT&C, fructifica oportunitatile aduse de noile directii din tehnologie si obtine statutul de partener Cisco GOLD, inca o recunoastere a capabilitatilor si experientei importante pentru clienti si pentru parteneriatul cu Cisco Systems –

Bucuresti, 18 mai 2016 – CRESCENDO anunta obtinerea statutului Cisco GOLD Partner, rezultat al eforturilor si investitiilor continue in tehnologie si inovatie.

Aceasta desemnare certifica experienta dobandita in promovarea, proiectarea si implementarea celor mai noi solutii bazate pe tehnologiile Cisco, integrate in experienta si competentele complementare acumulate pe parcursul a 23 de ani de activitate in domeniu.

CRESCENDO s-a aliniat noilor directii Cisco, una dintre cele mai importante in obtinerea statutului GOLD Partner fiind promovarea si revanzarea serviciilor Hybrid IT. Compania s-a concentrat pe planul de dezvoltare a noi servicii – Managed Services, complementare celor deja adaugate de curand portofoliului CRESCENDO (bazate pe platformele Microsoft Cloud & Data Platform): Active Directory As-a-Service, Disaster Recovery As-a-Service si Backup As-a-Service.

Actualizarea suitei de certificari Cisco a reprezentat un alt obiectiv important pentru CRESCENDO in obtinerea statutului GOLD,  venind in intampinarea clientilor sai cu o echipa specializata si certificata la zi. Aceasta se traduce prin livrarea de servicii si proiecte de succes, indiferent de complexitate, prin profesionalism si expertiza in serviciul clientilor, pentru cresterea satisfactiei acestora.

„Aceasta reusita a venit ca urmare a alinierii noastre la noile directii din tehnologie – Cloud, Mobility, IoT, Bi, Software Integration, Security – demonstrand ca punem accent pe evolutia tehnologica si sustinem inovatia, alaturi de partenerul nostru strategic, Cisco. Consideram ca doar companiile care se adapteaza si inoveaza pot sa supravietuiesca schimbarilor permanente si sa prospere pe termen lung. Si se poate inova doar prin creativitate si agilitate, in conditii de flexibilitate. Este un model pe care l-am adoptat si pe care dorim sa il urmam pe mai departe, impreuna cu clientii si partenerii nostri. Tehnologia IT&C ne sustine pe toti in adaptare si inovare!”, afirma Marius Tulea | General Manager | CRESCENDO.

“Suntem foarte multumiti de statutul CRESCENDO, in calitate de partener Cisco GOLD. Este un statut binemeritat si au demonstrat acest lucru, in cei 15 ani de parteneriat. Ne dorim sa dezvoltam in continuare, impreuna, proiecte complexe care sa aduca satisfactie clientilor si recomandarea lor pentru solutiile si echipa CRESCENDO. Pentru ca nimic nu se poate realiza fara oameni, fara o echipa bine pregatita si un tel comun.”, adauga Simona Vulturu | Partner Account Manager Sales | Cisco Romania.

__________________________________________

Despre parteneriat

Parteneriatul CRESCENDO cu Cisco Systems, liderul mondial in domeniul echipamentelor de retea pentru internet, dateaza din anul 2001 si are la baza dorinta impartasita de ambele companii de a aduce pe piata din Romania cea mai noua tehnologie in domeniul comunicatiilor.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de afaceri.

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu