Antrenament de limitare a efectelor crizei - Crescendo
17419
post-template-default,single,single-post,postid-17419,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Antrenament de limitare a efectelor crizei

Antrenament de limitare a efectelor crizei

Prin QAD Enterprise Applications 2009 managerii beneficiaza de o solutie de optimizare a resurselor companiei ce poate limita efectele crizei, prin utilizarea informatiilor critice pentru companie

Bucuresti, 14 mai 2009: CRESCENDO, casa de solutii IT&C, anunta lansarea pe piata romaneasca a celei mai noi versiuni a solutiei QAD Enterprise Applications 2009 (brand-ul sub care sunt promovate solutiile MFG/PRO), prin care orice organizatie care activeaza in zona de productie si / sau distributie poate sa limiteze efectele CRIZEI. Versiunea este tradusa si adaptata specificului legislatiei economice si financiare din Romania, de catre specialistii CRESCENDO.

QAD Enterprise Applications 2009 prezinta functionalitati ce aduc un plus de valoare real in zona critica a oricarei companii: suport pentru implementarea cu succes a strategiei de management, mai ales in zona de analize financiare, rapoarte manageriale, bugetare, managementul centrelor de cost/profit, credit management.

“Traim vremuri in care o decizie luata pe baza unor informatii gresite poate produce adevarate dezastre. Iar pentru a avea control complet asupra productiei, a costurilor de fabricatie, a eficientei desfacerii, trebuie sa cunosti, zi de zi si ceas de ceas, tot ceea ce se intampla in firma. Toate informatiile despre intrari, iesiri, cumparari, vanzari, etc. Trebuie sa le strangi intr-un „cos“, din care sa poti extrage oricand, cu acuratete, INFORMATIA dorita.

“Daca pana acum, plusul de valoare adus de sistemele tip ERP era vazut mai ales in zona operationala, managerii trebuie sa redescopere adevaratele atribute ale sistemelor ERP – planificarea resurselor, management al tuturor proceselor de business si obtinerea de informatii necesare procesului decizional” – afirma Filip Zgubea, Sales Manager, ERM Business Unit CRESCENDO.

Expertiza specifica activitatilor de productie si/sau distributie, sprijina companiile care activeaza in aceste domenii sa isi eficientizeze activitatea si implicit sa-si atinga obiectivele de business. QAD Enterprise Applications 2009 faciliteaza monitorizarea perfomantelor pe fiecare directie de business si corelarea lor cu obiectivele strategice. Conceperea si implementarea planurilor de management al riscului, setarea de alerte pentru diferiti factori de risc precum si obtinerea de scenarii multiple de risc, sunt instrumente care ajuta managementul companiilor in stabilirea corecta si coerenta a obiectivelor.

In plus, prin noua interfata .NET utilizatorii vor avea la dispozitie functionalitati de ultima ora precum cele de management al ecranelor de lucru, meniuri de tip tree view, facilitati de tip drag – and – drop, etc. Prin intermediul interfetei de tip .NET meniurile QAD Enterprise Applications sunt disponibile in ecrane de tip HTML, iar browserele de cautare sunt cele cu care utilizatorul este obisnuit din lucrul cu aplicatii Microsoft.

Rezultatele ultimilor ani, experienta si competentele complementare pozitioneaza CRESCENDO ca integrator de solutii IT&C specializat pe anumite domenii. CRESCENDO integreaza solutia QAD Enterprise Applications 2009 cu pachetul Microsoft Office si cu alte solutii de tip colaborativ. In plus, sistemul se poate integra si cu aplicatii de tip CRM, SCM, BI, pentru ca managerii sa beneficieze de rapoarte complete, in timp real. Competentele complementare in zona de baze de date, infrastructura software si hardware, comunicatii, securitate, ofera clientilor posibilitatea unui interlocutor unic, care garanteaza integrarea intregii solutii si succesul proiectului.

„Acum mai bine de 15 ani am adus pe piata romaneasca solutia MFG/PRO a companiei americane QAD. Am fost pionieri in aceasta piata, iar azi, detinem una dintre cele mai bogate expertize din piata de solutii ERP dedicate productiei si/sau distributiei. La implementarea unui astfel de sistem are loc si un important transfer de know-how: e important sa mergi pe cai deja cunoscute, ca sa obtii rezultate, in timp util si cu costuri minime!” precizeaza Marius Tulea, General Manager CRESCENDO.

Despre QAD

QAD este o companie americana specializata in aplicatii software pentru planificarea resurselor companiilor ce activeaza in industrii precum: auto, bunuri de larg consum, mancare si bauturi, eletronice, productie industriala si distributie.

Fondata in 1979, compania QAD a obtinut in anul fiscal 2008 – 2009 (pana la 31 Martie 2009) o cifra de afaceri de 263,4 mil $. In aceasta perioada, veniturile din servicii au crescut cu 14 % fata de anul precedent, in timp ce veniturile aferente serviciilor de mentenanta au inregistrat o crestere de 4%. Profitul brut reprezinta 54% din totalul cifrei de afaceri. Printre clientii internationali ai companiei se numara: Ford, Philips, Kraft Foods, Johnson & Johnson, Safety Components, etc.

Despre Casa de solutii CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii CRESCENDO economisesc efort si resurse, pentru ca gasesc sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente.

Prin QAD Enterprise Applications, CRESCENDO pune la dispozitia companiilor cu activitate de productie si distributie peste 30 de ani de experienta in dezvoltarea de solutii informatice integrate. Echipa CRESCENDO a dezvoltat solutii personalizate, a implementat si asigura asistenta tehnica si suport pentru MFG/PRO si alte solutii complementare in peste 40 de organizatii din Romania si tarile CEEMA precum (selectie aleatoare, in ordine alfabetica): ALKA, BLACK SEA SUPPLIERS, COMELF, ELITE, EXIMPROD, INDUSTRIALIZAREA LAPTELUI DAMBOVITA, KRAFT FOODS, LACTAG, MORARIT si PANIFICATIE BANEASA, OVERSEAS, PHILIPS, SPICUL, TUBORG.

 

Tag-uri:
,
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu