CRESCENDO integreaza si solutiile de virtualizare Citrix - Crescendo
17367
post-template-default,single,single-post,postid-17367,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO integreaza si solutiile de virtualizare Citrix

CRESCENDO integreaza si solutiile de virtualizare Citrix

Prin statutul „Citrix Silver Solution Advisor” recent dobandit, CRESCENDO devine primul partener V-Alliance din Romania – inca o certificare a expertizei companiei in integrarea solutiilor de virtualizare in infrastructurile IT&C ale clientilor.

Bucuresti, 07 Iunie 2011 – CRESCENDO anunta incheierea parteneriatului cu Citrix, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de virtualizare. Odata cu noul statut – Citrix Silver Solution Advisor si datorita competentelor si experientei detinute in implementarea solutiilor de virtualizare bazate pe tehnologia Microsoft, CRESCENDO devine primul partener V-Alliance din Romania, parteneriat la nivel global intre Citrix si Microsoft in domeniul virtualizarii.

Echipa CRESCENDO este astfel acreditata si formal pentru a furniza servicii de consultanta, design, licentiere, implementare si suport pentru solutiile Citrix XenDesktop (virtualizarea statiilor de lucru) si XenApp (virtualizarea aplicatiilor), in completarea celorlalte solutii de virtualizare promovate.

„Venim in piata cu un atu incontestabil prin valoarea adaugata, adusa de competentele si experienta echipei noastre tehnice. Aceastea ne ajuta sa analizam corect mediul IT&C al unei companii astfel incat sa propunem solutia optima, in linie cu obiectivele sale de business. Clientii nostri obtin astfel beneficii reale, precum procese de business mai flexibile si mai competitive, securizarea informatiilor, cresterea eficientei departamentului IT&C, reducerea costurilor managementului infrastructurii.”, precizeaza Daniela Scarlat, Microsoft & Citrix Senior Product Manager, CRESCENDO.

„CRESCENDO este unul dintre partenerii cu o evolutie rapida, timpul scurs intre declararea intentiei de obtinere a statutului de Citrix Solution Advisor si pana la promovarea examenelor tehnice ce dovedesc capabilitatile echipei fiind extrem de scurt. Am incredere in evolutia sa viitoare, in rezultatele spectaculoase pe care le vor avea atat in implementarile din mediul demo intern cat si de la client”, a declarant Serban Paduroiu, Business Development Manager Genesys, distribuitor oficial Citrix in Romania.

„Parteneriatele cu Citrix si V-Alliance fac parte din strategia noastra de a oferi clientilor solutiile potrivite, care sa se integreze optim in infrastructura lor IT&C si care sa eficientizeze procesul de trecere inspre o infrastructura moderna si flexibila, eventual cloud. Prin competentele noastre si experienta acumulata in integrarea multi-platforma si multi-vendor, aducem valoare si sprijinim clientul in efortul continuu de a integra si optimiza tehnologiile pe care le utilizeaza.”, declara Marius Tulea, General Manager CRESCENDO

Despre Citrix

Citrix Systems, Inc (NASDAQ: CTXS) este lider mondial si cel mai renumit furnizor in domeniul infrastructurii livrarii de aplicatii. Mai mult de 215000 organizatii din intreaga lume se bazeaza pe Citrix pentru a furniza orice aplicatie pentru utilizatorii aflati oriunde, cu cea mai buna performanta, cel mai inalt nivel de securitate si la cel mai mic cost. Clientii Citrix includ 100% din topul Fortune 100 si 99% din Fortune Global 500, precum si sute de mii de intreprinderi mici si utilizatori independenti. Citrix are aproximativ 8000 de parteneri in mai mult de 100 de tari.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii Casei de solutii CRESCENDO economisesc efort si resurse, pentru ca gasesc sub acelasi acoperis punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business si care se integreaza optim in arhitectura existenta.

Tag-uri:
Fara Comentarii

Posteaza un comentariu