CRESCENDO, partener Silver in cadrul BPM Eastern Europe Summit 2013 - Crescendo
17130
post-template-default,single,single-post,postid-17130,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO, partener Silver in cadrul BPM Eastern Europe Summit 2013

CRESCENDO, partener Silver in cadrul BPM Eastern Europe Summit 2013

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, anunta participarea in calitate de partener Silver la BPM Eastern Europe Summit 2013, eveniment ce va avea loc Joi, 21 Noiembrie, la Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti (Sala Iridium), incepand cu ora 09:00.

BPM Eastern Europe Summit 2013 este cel mai mare eveniment de Business Process Management din Europa de Est si se adreseaza cercetatorilor si practicienilor din domeniul Business Process Management (BPM). Conferinta isi propune sa acopere toate aspectele legate de BPM, inclusiv teorii, modele, tehnici, arhitecturi, sisteme si studii empirice si sa angajeze pe cei mai renumiti reprezentanti mondiali ai comunitătii BPM in conversatii, tutoriale si discutii stiintifice.

In calitate de partener Silver al evenimentului, CRESCENDO va sustine prezentarea cu tema „Business, Mobile, Social, Cloud”. In cadrul prezentarii, Filip Zgubea (Business Unit Manager – Enterprise Resource Management) va expune participantilor provocarile impuse de dinamica mediului de business, dar si despre solutiile oferite de noile directii IT. Intregul eveniment, inclusiv prezentarea CRESCENDO, poate fi vizualizat live la adresa http://bpmsummitee.com/index.php/news/86-event-live.

CRESCENDO a adaugat in portofoliul de aplicatii pentru business solutiile de BPM, alaturi de ERP, BI, CRM, SharePoint, Crescendo Apps. Prin prisma experientei de 20 de ani pe piata IT&C, precum si a parteneriatelor incheiate cu lideri mondiali din sfera aplicatiilor de business, a virtualizarii si cloud computing-ului, CRESCENDO isi intareste pozitia de integrator IT&C complet, cu expertiza dovedita in promovarea si implementarea celor mai noi si mai performante solutii IT.

Despre Business Process Management (BPM)

Business Process Management este considerata o abordare de management “holistica” pentru alinierea proceselor de afaceri ale unei organizatii cu dorintele si provocarile clientilor. BPM utilizeaza o abordare sistematica in incercarea de a imbunatati continuu eficacitatea in afaceri si eficienta in timp ce “lupta” pentru inovare, flexibilitate si integrarea cu tehnologia.

Despre CRESCENDO

CRESCENDO, Casa de Solutii IT&C, furnizeaza aplicatii, solutii de infrastructura si servicii de integrare personalizate prin care organizatiile obtin maximum de castig din informatiile de afaceri. Prin prisma parteneriatelor cu liderii industriei, a competentelor si a experientei castigate in timp, CRESCENDO ofera clientilor sai libertatea de a opta pentru solutia care raspunde cel mai bine obiectivelor lor de business si care se integreaza optim in arhitectura existenta.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu