Integratorul IT&C Crescendo mizeaza pe afaceri de minimum 60 milioane de lei in 2017, cu peste 100 de angajati - Crescendo
17448
post-template-default,single,single-post,postid-17448,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Integratorul IT&C Crescendo mizeaza pe afaceri de minimum 60 milioane de lei in 2017, cu peste 100 de angajati

Integratorul IT&C Crescendo mizeaza pe afaceri de minimum 60 milioane de lei in 2017, cu peste 100 de angajati

Echipa Crescendo International are in prezent 92 de angajati, compania avand in plan sa depasesca anul acesta pragul de 100 de angajati.

Compania locala Crescendo International, specializata in furnizarea de servicii si solutii integrate de IT&C, tinteste sa ajunga anul acesta la afaceri de minimum 60 milioane de lei, in crestere cu circa 18% fata de 2016, estimarea bazandu-se pe noile proiecte de­marate deja, precum si pe po­ten­tia­lele contracte atrase.

Anul trecut compania a inregistrat  a­faceri de 50,7 milioane de lei, cu aproa­pe 8% mai putin decat in 2015, sca­derea fiind cauzata de decalarea ter­menelor de finalizare a unor proiecte IT traditionale.

„Am facut o estimare bazata pe fluxul de proiecte, aceasta depinzand de finalizarea unor potentiale contracte, astfel ca in mod optimist ne bazam pe o cifra de afaceri de 80.000.000 lei, iar pesimist, estimam un venit de 60.000.000 lei pentru anul in curs”, a declarat pentru ZF Adrian Petrea, directorul general adjunct din cadrul Crescendo International, care gestioneaza operatiunile companiei. In primele trei luni ale acestui an veniturile Crescendo s-au dublat comparativ cu trimestrul intai din 2016, cresterea datorandu-se faptului ca s-au finalizat o serie de proiecte care initial ar fi trebuit sa se incheie anul trecut.

Activitatea Crescendo Interna­tional se imparte in patru linii de business – software, comunicatii, solutii de calcul (computing) si platforme colaborative.

Dintre acestea, cele mai mari ponderi in cifra de afaceri o au liniile de business de comunicatii de solutii de calcul.

In total echipa Crescendo International are in prezent 92 de angajati, compania avand in plan sa depasesca anul acesta pragul de 100 de angajati.

„Avand in vedere cresterea numarului de clienti si, prin urmare, a volumului de proiecte, preconizam o crestere estimata de 10%, in zonele marketing, vanzari, «presales», imple­mentare si suport”, a precizat Petrea.

Articol publicat in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 06.07.2017

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu