Solutii IT integrate la Oltchim - Crescendo
16935
post-template-default,single,single-post,postid-16935,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Solutii IT integrate la Oltchim

Solutii IT integrate la Oltchim

Oltchim a dorit o solutie care sa ofere fundatia necesara dezvoltarii afacerii. Prin implementarea de catre CRESCENDO a solutiei Microsoft Windows Server 2003, obiectivele au fost atinse. In scurt timp, Oltchim a inregistrat o crestere a productivitatii, reducerea costurilor si beneficii sporite pentru utilizatori.

Situatia initiala

Oltchim dorea sa dezvolte sistemul de operare pentru 500 de computere pentru a-si consolida afacerea pe cat posibil intr-un sistem unic, in vederea reducerii costurilor, precum si pentru a avea un castig de productivitate si beneficii pentru utilizatori.

Solutia

In calitate de partener Microsoft, compania CRESCENDO a realizat si implementat migrarea software, inclusiv unele statii de lucru OpenOffice 1.1 catre Microsoft Windows ServerTM 2003, parte a software-ului de server integrat Microsoft Windows Server System, precum si Microsoft Office Professional Edition 2003.

 Beneficii

  • Recuperarea investitiei in doar doi ani;
  • Cost total de detinere scazut;
  • Timpi de administrare IT redusi la jumatate;
  • Securitate imbunatatita pentru aplicatii;
  • Suport pentru cresterea afacerii in viitor.

 Compania client

Infiintata in 1966, Oltchim are 7.000 de angajati. Este unul dintre cei mai mari fabricanti de produse chimice din Romania si sud-estul Europei. Oltchim vinde produsele pe piete globale.

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu