CRESCENDO tinteste peste 12 proiecte xRM in segmentul MidMarket - Crescendo
17338
post-template-default,single,single-post,postid-17338,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CRESCENDO tinteste peste 12 proiecte xRM in segmentul MidMarket

CRESCENDO tinteste peste 12 proiecte xRM in segmentul MidMarket

Pe fondul semnalelor pozitive venite din piata, compania CRESCENDO isi dezvolta echipa si se repozitioneaza pe piata furnizorilor de solutii xRM, printr-un portofoliu de aplicatii adaptat companiilor de dimensiune medie (MidMarket).–

Bucuresti, 8 Octombrie 2012 – CRESCENDO, unul dintre principalii integratori de solutii si servicii IT&C din Romania, estimeaza pentru anul fiscal Microsoft 2013 (Iulie 2012 – Iunie 2013) peste doisprezece implementari de solutii software dedicate managementului relatiilor cu clientii si cu partenerii de business ai organizatiilor in general, solutii de tip Microsoft Dynamics xRM (x Relationship Management) care includ CRM (Customer Relationship Management). Aceste estimari se bazeaza pe trendul ascendent inregistrat de piata in ultimul an dar si pe investitiile realizate de companie in dezvoltarea echipei si a portofoliului de solutii.

Trendul ascendent al pietei se inscrie si in prognozele date de compania de consultanta Gartner la inceputul acestui an, care aprecia ca in perioada urmatoare companiile trebuie sa-si concentreze investitiile in aplicatii de tip CRM, ca motor pentru cresterea veniturilor si imbunatatirea satisfactiei clientilor.

De altfel, incepand cu primavara acestui an compania CRESCENDO a trecut printr-un proces de repozitionare a diviziei de xRM, care vizeaza cresterea numarului de proiecte si a veniturilor aferente, prin adresarea companiilor de dimensiuni medii cu solutii si aplicatii software adaptate specificului lor.

„Daca in mod traditional compania noastra deserveste zona Enterprise – prin prisma pozitionarii ca integrator, pentru aplicatiile de tip CRM, extinse si catre xRM, vedem un potential ridicat mai ales in segmentul MidMarket (companii de dimensiune mijolocie). Pentru aceast segment, unde fiecare veriga din lant este foarte importanta, dezvoltam aplicatii personalizate, care vizeaza nu numai relatia cu clientii ci orice relatie comerciala, precum distribuitori, dealeri, francize, consultanti, contractori etc. Iar clientilor ce prefera sa se concentreze exclusiv asupra esentei afacerilor lor, noi le oferim aceste solutii in regim cloud sau de inchiriere software.” afirma Marius Tulea, General Manager al CRESCENDO.

Pentru coordonarea deviziei, s-a alaturat echipei CRESCENDO Andreea Marasescu, in pozitia de Business Development Manager. „Sunt convins ca, impreuna cu experienta Andreei – de peste 16 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software, project management, presales si sales in special in zona de xRM si CRM, business development si management – si cu sprijinul partenerului nostru traditional Microsoft ne vom atinge obiectivele. Scopul nostru este sa sprijinim clientii sa aleaga solutiile care se potrivesc cel mai bine cu necesitatile lor, in asa fel incat sa-si atinga obiectivele de afaceri.” completeaza Marius Tulea.

CRESCENDO activeaza pe piata solutiilor de xRM din anul 2005 si detine in portofoliul sau de clienti companii precum Banca Transilvania, Procredit Bank, Valoris Center, etc.

 

Fara Comentarii

Posteaza un comentariu