ArcSight - Crescendo
16717
page-template-default,page,page-id-16717,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ArcSight

Prin parteneriatul cu ArcSight, companie a Hewlett-Packard si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate SIEM (Security Information & Event Management), echipa CRESCENDO este abilitata sa ofere intreaga gama de servicii, prin care asigura o abordare holistica pentru securizarea retelelor, aplicatiilor si datelor companiei Dvs.

 

Solutiile ArcSight, pozitionate de catre Gartner in cadranul „Leaders / Visionaries” al aplicatiilor SIEM, asigura monitorizarea in timp real – prin intermediul unei console unice – a evenimentelor de securitate (SEM – Security Event Management), coroborate cu informatiile de securitate (SIM – Security Information Management) de la nivelul intregii infrastructuri IT&C.

 

Astfel, Dumneavoastra beneficiati de vizibilitate completa atat asupra intregii infrastructuri IT&C – retea, aplicatii, date – cat si asupra activitatii utilizatorilor, si puteti identifica si atenua, in timp real, amenintarile cibernetice si riscurile informatice. Toate aceastea se reflecta intr-un plus de protectie si siguranta cu privire la mentinerea continuitatii afacerii.

 

In plus, portofoliul de solutii ArcSight constituie un bun instrument in sustinerea implementarii si gestionarii sistemelor pentru Managementul Securitatii Informatiei (ISO/CEI 27001:2006), Managementul Serviciilor IT (ISO/IEC 20000:2005) si Managementul Continuitatii Afacerii (BS 25999:2006).