Vmware - Partener Strategic - Administrare infrastructura IT: CRESCENDO
16752
page-template-default,page,page-id-16752,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Vmware

CERTIFICARI

  • Vmware Infrastructure: Install and Configure (Specialists in Virtualized Solutions)
  • Vmware Technical Sales Professional
  • Vmware Sales Professional

Echipa CRESCENDO este partener Enterprise Vmware si detine atat certificarile necesare, cat si competente in proiectare, implementare, suport si mentenanta pentru solutiile bazate pe produsele VMware.

 

Vmware este o companie detinuta de EMC, unul dintre cele mai cunoscute nume active pe segmentul de virtualizare si cloud computing, concepte care vizeaza simplificarea operatiunilor IT.

 

Solutiile bazate pe produsele Vmware sunt destinate optimizarii, consolidarii si administrarii infrastructurii IT prin virtualizare.

 

Consolidarea serverelor prin virtualizare cu ajutorul produselor software Vmware permite scaderea numarului de servere fizice prin virtualizarea serverelor existente si, in acelasi timp, cresterea gradului de utilizare a resurselor hardware. In plus, solutia ofera posibilitatea izolarii incarcarii serverelor si controlul tuturor resurselor sistemului.