Progress Software Corporation - Partener Strategic - CRESCENDO
16740
page-template-default,page,page-id-16740,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Progress Software Corporation

CRESCENDO este distribuitor  in Romania al portofoliului de produse PROGRESS Open Edge si detine o experienta de peste 16 ani in consultanta si dezvoltarea de aplicatii bazate pe portofoliul software PROGRESS.

 

Progress Software Corporation se numara printre liderii mondiali in domeniul software-ului, tehnologiilor si serviciilor pentru dezvoltarea de solutii software destinate lumii afacerilor, pe toate tipurile de platforme. Produsele Progress includ: servere de aplicatii, baze de date, unelte de dezvoltare si management de aplicatii pentru Internet/Web, extranet si intranet. Produsele si  tehnologia Progress sunt folosite in peste 140.000 de organizatii din 180 de tari, inclusiv 90% din Fortune 500.

 

Echipa CRESCENDO este certificata PROGRESS sa ofere consultanta in dezvoltarea de aplicatii bazate pe portofoliul software PROGRESS detinand expertiza necesara pentru a sprijini familia de produse Progress pe toate platformele majore UNIX, Linux, precum si pe sistemele de operare Microsoft.

 

Astazi, companii ce activeaza in domenii variate isi bazeaza activitatea pe aplicatii care folosesc tehnologia Progress Software.