VBlock - Partener Strategic - VBlock Qualified Partner: CRESCENDO
16746
page-template-default,page,page-id-16746,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

VBlock

CRESCENDO este prima si singura companie din Romania acreditata cu statutul “VBlock Qualified Partner” de catre alianta VCE – The Virtual Computing Environment Company, alianta formata de catre Cisco si EMC, cu investitii din partea VMWare si Intel. VCEreprezinta un nivel de colaborare fara precedent dintre patru lideri mondiali de tehnologie, la toate nivelurile: cercetare / dezvoltare, servicii si retea parteneri.

 

Concepute ca pachete de infrastructura „ready-to-go/ready-to-grow”, solutiile VBlockTM combina intr-o platforma unica, scalabila si extensibila, cele mai performante solutii de procesare, stocare, comunicatii unificate, administrare si securitate, oferite de membrii aliantei: CiscoEMC si VMWare.

 

Statutul “VBlock Qualified Partner” a fost obtinut de catre echipa CRESCENDO ca urmare a angajamentului, experientei si investiiilor constante ale companiei in directia tehnlogiilor Cloud Computing. Printre criteriile care au stat la baza deciziei VCE se numara:

  • Experienta CRESCENDO de Integrator IT&C, cu competente avansate  pe tehnologiile: Cisco (Cisco Silver Partner cu certificarea UCS ATP); EMC (Premier Velocity Partner – EMC Consolidate Specialty) și VMWare (Enterprise Partner).
  • Expertiza dovedita de CRESCENDO in vanzarea, proiectarea si implementarea cu succes a celei mai mari infrastructuri IT&C in nor (Private Cloud) din Europa de Sud Est, bazata pe plaforma VBlock.

 

In calitate de VBlock Qualified Partner, echipa CRESCENDO asigura intreaga gama de servicii aferente oricarei implementari VBlock (ex: consultanta, implementare, mentenanta si suport), la standardele de calitate impuse de VCE si, implicit, de membrii aliantei.

 

Dumneavoastra beneficiati astfel de avantajele virtualizarii si cloud computing-ului, avand garantia ca toate componentele infrastructurii Dumneavoastra IT&C lucreaza unitar, intr-un mediu perfect integrat.