QAD - Partener Strategic - ERP - MFG/PRO - CRESCENDO
16742
page-template-default,page,page-id-16742,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

QAD

CERTIFICARI

  • QAD Certified Professional in QAD Enterprise
  • Applications – Customization 2012 for Enterprise Edition

CRESCENDO este unicul Distribuitor Autorizat in Romania si Republica Moldova al companiei americane QAD, specializata in aplicatii software pentru planificarea resurselor companiilor ce activeaza in industrii precum: auto, bunuri de larg consum, alimente si bauturi, electronice, productie industriala si distributie.

 

In urma cu 22 de ani, CRESCENDO a adus pe piata romaneasca solutia MFG/PRO a companiei americane QAD. Am fost pionieri in aceasta piata, iar astazi detinem una dintre cele mai bogate expertize din piata de solutii ERP dedicate productiei si distributiei. Iar atunci cand achizitionezi un astfel de sistem, practic cumperi know-how.

 

Prin „QAD Enterprise Applications” – noul brand sub care sunt promovate solutiile MFG/PRO, CRESCENDO pune la dispozitia companiilor cu activitate de productie si distributie peste 30 de ani de experienta in furnizarea de solutii informatice integrate.

 

Echipa CRESCENDO a dezvoltat solutii personalizate, a implementat si asigurat asistenta tehnica si suport pentru QAD Enterprise Applications (MFG/PRO) si alte solutii complementare pentru peste 60 de organizatii din Romania si tarile din zona CEEMA.