Citrix - Partener tehnologic - Citrix Silver Solution Advisor - CRESCENDO
16721
page-template-default,page,page-id-16721,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Citrix

CERTIFICARI & SPECIALIZARI CITRIX

  • Administrator for XenDesktop & XenApp
  • Sales Professional for Application Networking & Desktop Virtualization
  • Sales Professional for Server Virtualization & Virtual Computing
  • Citrix XenDesktop & Citrix XenApp Specialization

Prin statutul Citrix Silver Solution Advisor detinem certificarile si avem experienta necesara, validata in proiecte finalizate cu succes, pentru a furniza servicii de consultanta, design, licentiere, implementare si suport pentru solutiile Citrix XenDesktop (virtualizarea statiilor de lucru) si XenApp (virtualizarea aplicatiilor).

 

In plus, datorita competentelor si experientei acumulate de catre echipa Crescendo in integrarea multi-platforma si multi-vendor, inclusiv solutii de virtualizare bazate pe tehnologia Microsoft, suntem primul partener V-Alliance din Romania, parteneriat la nivel global intre Citrix si Microsoft in domeniul virtualizarii.

 

Aducem astfel valoare si ne sprijinim clientii in efortul continuu de a integra si optimiza tehnologiile pe care le utilizeaza. Clientii nostri obtin beneficii reale, precum procese de business mai flexibile si mai competitive, securizarea informatiilor, cresterea eficientiei departamentului IT&C, reducerea costurilor managementului infrastructurii.