CONTACT

Studii de caz

Tehnologie Microsoft

Agricover mută infrastructura IT în Azure. Securitatea şi flexibilitatea ating un nivel optim

Grânarul Europei interbelice, România are nevoie de o agricultură care să facă tranziţia de la extensiv la inteligent. Companii precum Agricover au un rol important, prin livrarea de produse şi servicii inovatoare atât către fermieri, cât şi către procesatori. Pentru a reuşi în această acţiune, Agricover a continuat procesul de actualizare tehnologică, punând puterea platformei [...]

Citeste mai mult
Tehnologie Microsoft

Vrei sa dublezi productivitatea? Tehnologia te poate ajuta. Aegon Romania a reusit cu Microsoft Dynamics CRM!

În 2014, când Aegon România a preluat cei peste 20.000 de clienţi de asigurări de viaţă ai companiei Eureko, managementul companiei a decis sa imbine eficient o strategie orientată pe client cu o tehnologie de ultima generatie, bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, pentru a creste calitatea serviciilor oferite. Rezultatul: clientii Eureko au ales sa fie clienţi Aegon, iar compania a intrat în top zece jucători de pe piaţa din România.

Citeste mai mult
Tehnologie Cisco

Scoala Americana Internationala din Bucuresti responsabilizeaza elevii, transformand procesul educational cu ajutorul noilor tehnologii implementate de Crescendo si Cisco

„Am avut o relatie pozitiva si solida cu Crescendo de-a lungul timpului. Am apreciat intotdeauna disponibilitatea lor de a ne sprijini prin profesionalism si expertiza.” [...] – Johnson Jacob, Director IT, Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

Citeste mai mult
Tehnologie Microsoft

MediHelp trece la cloud computing si reduce cu pana la 50% costurile, prin eliminarea echipamentelor proprii

“Proiectul integrat CRM Online-Office 365 induce o reducere cu 35% a costurilor cu infrastructura IT, iar pentru serviciul de email estimam o reducere a costurilor cu 50%. Foarte important: costurile sunt lunare si predictive.”, declara Laura Afrasine, Director General al MediHelp.

Citeste mai mult
Tehnologie Microsoft

Retea romaneasca de farmacii vitalizeaza activitatea cu o solutie de Business Analytics

Pentru lantul de farmacii Centrofarm obtinerea rapida si facila a rapoartelor manageriale este un obiectiv important pentru bunul mers al afacerilor. Prin urmare, compania a implementat o solutie complexa, bazata pe Microsoft sQL server 2012 Business intelligence si Microsoft sharePoint server 2013 Enterprise pentru cresterea performantelor in extragerea, prelucrarea si analiza datelor, integrate cu Office Excel si Microsoft PowerView, pentru vizualizarea informatiilor. solutia permite obtinerea automata a rapoartelor, fara suport din partea departamentului it si in scurt timp a devenit esentiala pentru sustinerea deciziilor de business.

Citeste mai mult